Post by blacenalorstat on Mar 4, 2022 16:45:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber Demo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Where Shadows Slumber Demo 2022 version ▞▞▞
Ένα τόσο καλό teaser που ανυπομονώ για την πλήρη κυκλοφορία τα παζλ ήταν λίγο στην ανατολική πλευρά, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ καλός τρόπος για να το τελειώσετε και έχω τόσες πολλές ερωτήσεις!!! Το κουμπί τιμής αφού τελειώσετε το παιχνίδι δεν λειτούργησε , αναγκάστηκα να το πατήσω όμως (: ανυπομονώ για την τελική κυκλοφορία, συνεχίστε έτσι παιδιά!!
Πραγματικά ενδιαφέρον gameplay. Ωραίο απλό έργο τέχνης, εντελώς νέα ιδέα. Καλή δουλειά
Πολύ ωραίο παιχνίδι. Αναμονή για πλήρη κυκλοφορία.
Αλλά ήταν πολύ σύντομο. Γι' αυτό δεν δίνω 5 αστέρια
Πολύ, πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να βγει η πλήρης έκδοση!!
Απολύτως εκπληκτικό παιχνίδι. Μου άρεσαν τα πάντα σε αυτό. Το στυλ τέχνης, το παιχνίδι, η ιδέα, τα χειριστήρια και η μικρή ιστορία που αποκαλύφθηκαν στο τέλος. 10/10 θα συνιστούσε. 👍
Υπέροχα γραφικά
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχω παίξει καλά παζλ που σας κάνουν να πιστεύετε ότι θα θέλατε να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι
Ακριβώς επειδή το POV μοιάζει με το MV δεν σημαίνει ότι είναι ένα rip, το concept είναι εντελώς διαφορετικό και ανυπομονώ πραγματικά για το πλήρες παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα και στην πραγματικότητα απλώς στέλνουμε ανεπιθύμητα μηνύματα παντού για να αποκαλύψουμε νέα αντικείμενα.
👍👍👍👍👍👍👍👍😎😎😎👍🌟😎👍😎🌟😎👍😎😎😎👍😎👍😎🌟😎👍😎👍😎👍😎🌟🌟🌟
Where Shadows Slumber Demo Слагалице gaka
Το λάτρεψα. Υπέροχα γραφικά και ηχητικά εφέ. Ανυπομονούμε για το πλήρες παιχνίδι, ελπίζουμε ότι θα το κυκλοφορήσουν σύντομα! Απλώς αφήστε έξω τη βία των κινουμένων σχεδίων στο τέλος... Πολύ γραφικό, δεν υπάρχει ανάγκη για πιο γραφική βία σε αυτόν τον κόσμο.
Το demo ήταν ενδιαφέρον και θα ήθελα να δω περισσότερα
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Jumboq ooq
Ακόμα σκέφτομαι γιατί το κατέβασα.. Ένα παιχνίδι για παιδιά κάτω των 10 ετών.. Εντελώς δεν είναι αυτό που περιμένεις..
Λατρεύω την υπόθεση, και η ατμόσφαιρα ταιριάζει υπέροχα. Δυστυχώς, ο μηχανικός του φωτός δεν έχει εξερευνηθεί ποτέ πλήρως, αλλά είμαι πρόθυμος να κοιτάξω πέρα από αυτό απλώς για το πόσο καθαρό και συγκεντρωμένο είναι το παιχνίδι. Ο αιθέρας επιπέδου Evey σας διδάσκει κάτι ή αποκαλύπτει κάποια ιστορία ή ατμόσφαιρα. Ζω μικρά παιχνίδια όπως αυτό
Ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι που δεν έχω δει ποτέ αυτό το παιχνίδι με τον τύπο της ιδέας είναι τόσο ενδιαφέρον, αλλά μακάρι ολόκληρη η έκδοση να ήταν δωρεάν
Ανυπομονώ για την πλήρη έκδοση!!! Αυτή η ιδέα είναι καταπληκτική! Μου θυμίζει το The Room 1/2/3 και την περιπέτεια της Ida's mind bending, δύο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια omg είμαι τόσο ενθουσιασμένη
Καταπληκτική ιδέα πολλαπλών διαδρομών/πολλών γωνιών/πολλαφώτων
Where Shadows Slumber Demo Bulmaca kwg
αυτό ήταν rad. ανυπομονώ για την κυκλοφορία, η ιδέα είναι καταπληκτική.
Η ιδέα αυτού του παιχνιδιού είναι απλά τέλεια ... Είναι πολύ καλά βελτιστοποιημένο και ο σχεδιασμός του επιπέδου είναι εκπληκτικός ... Ανυπομονώ για την πλήρη κυκλοφορία
Εξαιρετικό demo, έχει καλά γραφικά και διασκεδαστικό gameplay. Ανυπομονώ για το πλήρες παιχνίδι
Ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Ανυπομονώ για την πλήρη έκδοση.
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι με ωραία γραφικά...
Where Shadows Slumber Demo Älypelit ryh
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Αγαπήστε τις σκιές. Προσθέτει ένα πολύ διαφορετικό στοιχείο στο παιχνίδι. Συνεχίστε να αναπτύσσετε αυτές τις ώρες παιχνιδιών.
πολύ γλυκό παιχνίδι μέχρι στιγμής. κάπως βασικό όμως. Μου άρεσε να παρακολουθώ τη σκηνή του αγώνα στο τέλος όσο μου άρεσε να παίζω το παιχνίδι. ίσως αν είχα μεγαλύτερο τηλέφωνο (οθόνη) να το απολάμβανα περισσότερο.
Το επίπεδο 9 έχει σπάσει, υποθέτω. Και δεν μπορώ να βρω την πλήρη έκδοση στο gp για να το αγοράσω.
Πολύ καλά. Πρωτότυπο.
Κακό
Φοβερό παιχνίδι. Δυστυχώς πολύ σύντομο.
Καλό παιχνίδι παζλ με καλά χειριστήρια, gameplay και γραφικά, αλλά χωρίς δυνατότητες παιχνιδιού Google Play, χωρίς Google Cloud Sync, κακή υποστήριξη κουμπιών επιστροφής (δεν κλείνει το παιχνίδι) και ασυμβίβαστο με το BlueStacks. Μπόνους αστέρι για τα υποδειγματικά δικαιώματα (κανένα). Καλή υποστήριξη.
Δεν είναι κακό. Στην αρχή μου φαινόταν πολύ εύκολο, ΑΛΛΑ βλέπετε πραγματικά πόσο βαθιά μπορεί να φτάσει με το μέρος του λαβύρινθου. Πολύ μπράβο. Η επίδειξη ήταν σύντομη, ναι, αλλά ελπίζουμε ότι το τελικό προϊόν θα δώσει ώρες με τις ώρες παιχνιδιού. Θα έβαζα εύκολα χρόνο σε αυτό. Πολύ μοναδικό και διασκεδαστικό. Η μουσική και οι ήχοι ταιριάζουν επίσης, και δεν παίζει ασταμάτητα. Μου αρεσει αυτο. Παλιά έπαιζα ένα παιχνίδι snes που λεγόταν "Equinox" και η μουσική ήταν σπάνια αλλά αρκετή για να σε κρατήσει στην ατμόσφαιρα μια ατμόσφαιρα. Αυτό μου θυμίζει αυτό. Εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής, Devs.
Ωραίος σπατάλη χρόνου. Απογοητευτικό ως κόλαση μερικές φορές. Εξοχος.
Οχι όχι! Δεν έχει γίνει! 😢😢... γιατί έχει καταλήξει... θέλω να παίξω badlyyy🙏... Εξαιρετικά γραφικά και χειριστήρια... Απλά μου άρεσε 💙
Ακόμα υστερεί
Παιχνίδι εκπληκτική ικανότητα στρατηγικής για όλες τις ηλικίες ακόμα και για μικρά παιδιά. Φοβερο. Δεν μπορώ να το βάλω κάτω.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Το concept είναι λαμπρό. Μπράβο παιδιά....👏🏼 Έπαιξε το demo και αγόρασα την πλήρη έκδοση!
Demo Di Mana Bayangan Beradu Teka-teki zyat