Post by blacenalorstat on Mar 4, 2022 16:33:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Acest joc este excelent. Comenzile sunt îngrijite și viermele
Acest joc este puțin distracție
Death Worm™ እንቅስቃሴ ያለባቸው fmx
Death Worm™ આર્કેડ pwsn
Aces joc este dun der noima abica cum sunt nave extraterestre și cam tot este așa
Arumults tule xgill oy
Tare joc îm place pentru că sunt mai multe vrem 10/10
اللل
Este bun,normal că este brutal.
E nasol. Asta e
Pizda
Noua actualizare este bună, dar singurul lucru care nu-mi place la această actualizare este noua interfață de utilizare, aș dori ca voi să aduceți înapoi vechea interfață 3d elegantă cu care am crescut când am jucat prima dată acest joc. Îi voi acorda 5 stele dacă faceți asta și vă mulțumesc pentru acest joc.
Așa că da-mi un telefon din articol, asigurându-mă că noul an pentru tine, apropo, am o zi frumoasă,
Îmi place jocul foarte mult
Death Worm™ Аркадни klf
R
Acest Joc este foarte tare.Nu sunt buguri.Imi da Crash Foarte rar.Jocul este foarte bun!!!!!
Comenzile sunt puțin dificil de navigat și să sară din pământ, dar grafica și jocurile joacă 10/10, iar jocul interactiv se joacă, atunci când devii un vierme morții și faci ca fiecare ființă vie din apropierea ta să te atace sau să fii tau. masă
Acest joc este foarte distractiv, ar trebui să-l încercați
Sapă jocul. Dar este greu să iei compania în serios când cuvântul APĂRARE este scris greșit ca APĂRARE. Cu litere URIAȘE. Mă aștept la o dicție corectă într-un joc creat de profesioniști peste 12 ani. În mod jenant totuși, încă joc.
Cel mai bun joc dintre toate!!!!
Există în mare parte întotdeauna o pauză publicitară care este enervantă și trebuie să o urmăriți. pe căile dragoste 💕💕 și miyamoko musashi de la felul în care pot ajunge la zoo și miyamoko și miyamoko musashi de la căile de la poveștile modalităților de a face pentru a obține poveștile de la zoo hi și miyamko pentru un mi ya mi eu, dar nimeni nu trebuie să facă zoo și miyamko și eu pot fi acolo prin drumul tău jumătate pentru a obține poveștile de legende și miyamoko musashi în viața mea și voi obține căile poveștilor pe care le mergi.
Ar fi mult mai bine dacă controalele ar fi mai bune
Destul de distractiv și captivant. Un lucru dacă ai putea adăuga opțiuni pentru a-ți face vierme diferite culori care ar fi bolnave.
Acest joc este frumos! Îmi place foarte mult să-l joc! Învingerea șefilor care mănâncă oameni! Apropo, jocul este tare și vă recomand să îl jucați! Îi dau 4 stele pentru că sunt atât de multe reclame
Acest joc a fost uimitor, am urcat la nivel atât de repede
Death Worm™ Arcade oiu
Candy Crush Soda Saga የተለመደ cbpd
Acesta este cel mai prost joc vreodată... Energia este un semn mare de lăcomie și sănătatea durează mult să se regenereze... Jocul este plictisitor când ai 2-9 bară de sănătate pentru că trebuie să stai în subteran atât de mult și Acești bărbați care vă aruncă cu burghie și tractoare cu burghie sunt doar o situație care distruge jocul... Voi oameni trebuie să vă îmbunătățiți sau acesta va fi ratingul meu până voi muri IRL
Acest joc este distractiv, doar că am părăsit acest joc de când am primit un telefon nou, iar când m-am întors, acesta este foarte diferit de jocul meu obișnuit cu vierme moarte, de asemenea, simt că modul blitz este mai puțin greu acum? Dar boulder este încă operațional, așa că încă îmi place
Cel mai tare joc EVER
Grafica varza
Tare dar jocul e easy peasy lemon squeze.
Death Worm™ Arkada okt
Iubesc acest joc 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Îmi place acest joc deoarece manaci orce
Este cel mai bun joc dar dece nu se găsesc și oase de dinozauri în pământ dar în rest este foarte bun jocul🙂🙂🙂
O pun aici și aștept răspuns