Post by blacenalorstat on Mar 4, 2022 16:30:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Ste milovníci sráčov? 😂😂😂
Pou Dažādas spēles hsui
Pou je skvelý. Môj Pou je najlepší Pou vôbec. FRT, je pekné mať toľko offline minihier. Páči sa mi, že tu nie je veľa závadovej, honosnej grafiky. Sudoku, zodpovedajúce hry atď. Páči sa mi, že sa vaše informácie ukladajú na vašu e-mailovú adresu. Aplikáciu som používal pred rokmi, zastavil som sa na niekoľko rokov a potom som ju spustil, keď som vstúpil do mojej.
Je to blbe.
Dajte obleky superhrdinov.
Ako sa volá niekoho pou?
Táto hra je pekná, ale bolo by lepšie, keby pou bol roztomilejší, existuje však veľa hier na hranie a tiež by bolo lepšie, keby sa hra tic-Tac-Toe dala hrať online s počítačom
Pekný! Najlepšia hra pre batoľa 😊
Ospravedlňujem sa, že jej dávam 1 hviezdičku, pretože táto aplikácia je tááák strašidelná!! Vyzerá to ako rozprávanie Angela!! A tiež to vydáva strašidelné zvuky! A je to trochu strašidelné, keď na vás hľadí!! A plytvá príliš veľkým množstvom údajov! Potraviny sú tiež drahé! Viac ako 8 rokov nie je ani aktualizovaný! Prosím! Ak toto čítaš. Zmeňte niečo ako grafiku alebo to aktualizujte! Ak sa to zmení, bude to zábava! A nemôžete to správne prečítať, aby ste povedali "puo" Vyzerá to, že ste povedali Poo. Ďakujem.
Získať Pou ™ – Microsoft Store sk-SK
Chcel som si kúpiť fialové očné tiene, namiesto toho som dostal čierne očné tiene, vďaka čomu som stratil všetky peniaze, ale okrem toho je to naozaj dobrá hra
Je to najväčšia hra v našom obiete Lebo ma to Veronika Adrian
Nuda
Ach, pamätám si, ako som to hrával ako dieťa. Išiel by som do svojho tabletu s Androidom a celý deň som si kontroloval pou, aby som sa uistil, že je šťastný. Nemyslel som si, že to znova nájdem, ale našiel som to a vyvolalo to vo mne toľko nostalgie. Nič sa nezmenilo a milujem to. Je to stále také zábavné a návykové, ako si pamätám, ale po chvíli už nie je veľa čo robiť. Aby ste však vynahradili nudu, ponúka niekoľko hier a môže vás prinútiť dosiahnuť určitú úroveň a získať nejaké mince, aby ste získali určité veci, ktoré by ste chceli. Po chvíli som sa začal nudiť a reklamy boli trochu otravné, ale to mi neprekážalo, keď som bol mladší a pravdepodobne to nebude obťažovať príliš veľa ľudí, ktorí to hrajú. Dúfam, že hra zostane úplne rovnaká, pretože keby sa zmenila, nebola by to tá istá hra, akú si pamätám.
Dal som tomu 1 hviezdičku, pretože: Nie je úžasné; Nevyrobené správne; Získať prémiu je tak jednoduché.
Kedysi sa mi táto hra páčila, ale vyžaduje si príliš veľa údajov. Kým pou vyrastie, trvá to toľko času, ako keby ste skutočne vychovávali skutočné dieťa. V priebehu času to môže byť nudné, pretože táto hra sa opakuje. Navrhujem, aby hru aktualizovali alebo pridali udalosti, aby hráča zaujali. Je úplne zastaraná.
ESET má pre vás jednoduché riešenie - hráčsky mód, ktorý umožňuje ... A nala som aj jednu hru v mobile Pou ,ale to je asi ine,to ma bavilo
Veľmi nudná hra hru som odinštaloval za 5 minút a mala by mať aspoň návod, čo mám robiť, stratil som sa a nevedel som, čo mám robiť
iHealth PO3 je designován pro pou ítí s t mito za ízeními: iPod Touch (5. generace). iPhone 4S. iPhone 5. New iPad. iPad 4. - Verze iOS musí b t 5.0 a nov j
Úžasné
Kozmetička DKNY - Bryant - Cosmetic Pou R83R3661 Blk/Gold
fakt fakt dobra hra! ale povedal by som, že by k tomu mali pridať viac hier, pretože keď to budete hrať 2-4 týždne, začne to byť NAOZAJ nudné.
Nuda
Hry na mobil zadarmo - Lacné hračky pre deti
Kúpiť 1pcs mini hamster hra fidget pocket hry ručné hračka ...
Dobrá hra, najmä plážový volejbal v nej... Chcem viac hier, takže som znížil jednu hviezdičku A v skriniach nie je žiadna indická vlajka, takže som znížil ďalšiu hviezdičku. Inak je to veľmi dobrá hra
Milujem tú hru, ale keď hrám náhodnú hru v pu, je to trochu závadné. Je to asi preto, že je stará, ale hru si zatiaľ nechám. Aj keď ma to znepokojuje. Edit: Odinštaloval som hru, pretože zakaždým, keď nie som na pou, vydáva hluk pri jedení. Opravte túto závažnú chybu.
Preco bez aktualizácie?!?! :-( , Prečo bez aktualizácií?!?! :-(
Pou કેઝ્યુઅલ kfw
hra je suchá, v pozadí je takmer žiadna hudba a ak áno, hudba nie je živá. Navrhujem, aby bola hra živšia a farebnejšia, aby ste do nej pridali viac chuti.
Fajn
Nejde mi to stiahnuť -.-
Smeti! Pozostatok z minulosti. Ukazuje svoj vek.
Pou. Moja naj hra. Pou sa čaká vždy Pou. Tú hru mám už od detstva a moja naj hra bola sky hop.
hrozne! Nenávidím túto hru, pretože vždy, keď stlačím prejsť na hry, hovorí, že bohužiaľ pou sa zastavil!!!
Pou ง่ายๆ cjdr
Vezmite si hovno
Dávam jednu hviezdičku bc, bola to na chvíľu zábava. Dávam druhú hviezdičku bc, je to najlepšia virtuálna hra pre domáce zvieratá. Dôvodom, prečo chýbajú ďalšie 3 hviezdičky, je a. V priebehu času sa nič nemení, žiadne aktualizácie, žiadny spôsob, ako zarobiť viac mincí a nie je to naozaj vzrušujúce. b niektoré výzvy v pou je absolútne nemožné poraziť po určitom bode. A daj like na tento komentár, ak mám pravdu! A nakoniec c. Bc, nemôžete si vytvoriť účet, do ktorého by ste uložili svoj postup, ak dostanete iný telefón.
Accsoon CineEye Bezdrôtový 5G Mini HDMI 1080P Prenos Video Vysielač Pre IOS iPhone, iPad PK Hollyland Mars 300 x 400s.
Pou Casual hdba
Demolition Derby 2 Racen kyo
Okej hra .. ale uz vzacina nudit
Pretože táto hra je taká jednoduchá...hra Sebab ni Sangat Simple Siak..
Nudna hra inac ok
Dobrá