Post by blacenalorstat on Mar 4, 2022 16:21:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Lahe aga kõik asjad võiksid olla tasuta
See on hea mäng. Ma annan sellele ainult 3 tärni, kuna paljude kaartide ja sõidukite eest makstakse
Apollo Justice Ace Attorney Pustolovske igre mmu
Ma armastan seda mängu väga, aga kui ma mängin, vaigistub heli ja ma ei kuule midagi ja kui auto käivitan, siis see hangub, pannes mind värskendama rakendust, see on seda praegu palju teinud, nii et palun paranda see (ma ma pole kindel, kas see on minu telefon, aga siiski)
Turbo Dismount™ ব্যাজ wgd
mäng muutus igavaks ja üleliigseks kohe, kui paar esimest taset lõpetasin.
SE ON NII LAHE
Hea, aga ma ei taha asjade eest maksta ja kas sa saaksid mängu panna JackSepticEye naha
see mäng rokib!!!!!!! Ma tahan liivakastirežiimi, et saaksite teha tasandeid, et saaksin linna teha, ja kas saate teha tasuta rongikaardi. + kas saate lisada, et saate oma mannekeeni liigutada, näiteks kui ta hoiab kinni, võin ta ära visata, lisada ka lennukeid, mida saate lennata ja juhtida, ning lisada mitmikmängu. üldiselt suurepärane mäng.
hindan ilutulestikku!☺
Hea, kuid ei saa telefoni vahetamisel oste taastada
See mäng on tore ja ma olen seda alla laadinud juba 5 aastat, kuid viimane uuendus oli eelmisel aastal ja sellest ajast peale pole värskendusi olnud, nii et kas saate teha uue värskenduse, sest oleks tore näha mõnda uut sõidukit või uued omadused!
Üldiselt on see minu 3 lemmikmängu hulgas, hinnang peaks olema 4 ja pool tärni, kuna see pole Google Play passis 5 tärni, kui saaksite selle lisada
See on hämmastav mäng, mis on pakkunud mulle ja mu sõpradele tunde naeru. Ainus asi, mida ma peale rohkemate kaartide ja suurema sisu sooviksin, on korduste salvestamine, et saaksite oma sõpradele igal ajal näidata
Boo see imeb rool alati ei tööta isegi ma keeran seda see ei lase mul pöörata ära laadi seda mängu alla
Turbo Dismount™ Simulation rrgv
Turbo Dismount™ شبیهسازی njwo
Leidsin selle mängu pärast 2 või 3 aastat selle unustamist, ma ei suuda uskuda, et leidsin oma lapsepõlve lemmikmängu nii pika aja pärast, et arvasin, et see on kustutatud, see on lõbus mäng, mida soovitan inimestele, kellel on pidevalt igav ja nagu automängud, on sellel hämmastav graafika ja see oli üks esimesi mänge, mida ma kunagi mängisin, ja ma tõesti soovitan seda tüüpi mänge
Makstud lisatasu eest aastaid tagasi sellel Google Play kontol ja see palub mul uuesti maksta, ilma et "Taasta ostud" midagi ei tee. Desinstallitud – kindlasti ei maksa millegi eest kaks korda.
Miks sa seda 2018. aastast muutsid, olin hea kui aga nüüd tõesti paremini
Turbo Dismount™ Simulasyon xzqe
Mäng on üsna hea soovitan kõigile
ben guc g h h h g j.u u u.g tere tulemast juba videosse
See oli minu lapsepõlve mäng
see on hea, kuid see, et peate asjade eest maksma, on tüütu. id pigem rohkem reklaame
Ülim hea mäng lihtsalt superB
Mhz
See mäng on TRASH, sa ei saa isegi sõidukitega kiiresti sõita ja ilma taaskäivitamiseta ei saa te maha astuda
Turbo Dismount™ シミュレーション dmdj
Ma ei saa lisada kuradima kaardi numbrit, see ütleb, et viga proovige hiljem uuesti, ma ei tööta
See mäng on hämmastav, kuid tõeliselt lahe oleks see, kui mängija saaks sõidukile rohkem tegelasi panna ja neid poseerida, kuid peale selle on mäng tõeliselt lõbus ja füüsika suurepärane.
Üritan seda osta vahekorras 33:1, kuid 7:00 otsib ikka laadimist
Veidi eksitav. See reklaamis ainult neid sõidukeid, mille eest PEATE maksma. Aga muidu on see hea ja lõbus mäng
Hei, ma ostsin kaardipaketi ja kui ma sisestasin vaikekaarte, läks dlc kaardipakk tagasi lollile laevale 0,99 dollari eest
täiuslikkus! kui ainult kõigel nii kõrged hinnad ei oleks.😔😔😔
Parim mäng kunagi! Ma nii tahtsin seda Androidis pärast seda iga päev arvutis mängides! Tänud!
No hakkab küll minema☺☺☺
Mäng ise on piisavalt hea, et mind või võib-olla kedagi tundide kaupa mängimas hoida, kuid miski, mis mind ja ilmselt ka teisi häirib, on see, et 3-sekundiline taimer vooru lõppemiseks Mängib liiga vara, kui mängin ringi, näiteks: ma olin mängides taset umbes 20 sekundit, voor polnud veel lõppenud Kuni voor lõppes liiga vara. Palun paranda see probleem!! Olen sellega hädas olnud sellest ajast peale, kui selle esimest korda installisin!