Post by blacenalorstat on Mar 4, 2022 16:15:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλές αντοχές ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι γεμάτο boss και minions.
Αφού λοιπόν επένδυσα λίγο χρόνο σε αυτό, ιδού η γνώμη μου. Τα γραφικά φαίνονται υπέροχα, έτσι τα έχουν όλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ κακώς σχεδιασμένα ως προς το παιχνίδι. Τα bosses απλά δεν φαίνεται να αυξάνονται λόγω δυσκολίας, ούτε σκοτώνονται γρηγορότερα μετά τις επαναφορές, επομένως επιβραδύνει δραστικά την πρόοδό σας. Η εξέλιξη της ιστορίας είναι πολύ αργή και μπορείτε να επιτύχετε τις κορυφαίες συγχωνεύσεις μετά από 2 ημέρες μέτριας αναπαραγωγής, οπότε οι αναβαθμίσεις είναι άχρηστες. Είτε πρέπει να προστεθούν νέοι ήρωες είτε να αλλάξει η μορφή μάχης
Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε freemiun. Μπορείτε να επιταχύνετε την πρόοδό σας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το νόμισμα εντός του παιχνιδιού. Οι διαφημίσεις είναι προαιρετικές και διατυπώνονται ως μπόνους σε ένα ήδη δωρεάν δώρο (π.χ. πάρτε πέντε πράγματα δωρεάν τώρα μόνο και μόνο επειδή ή δείτε μια διαφήμιση και κερδίστε δέκα). Λατρεύω ένα παιχνίδι που δεν προσπαθεί σκόπιμα να κάνει τα πράγματα μη διασκεδαστικά για τους δωρεάν παίκτες, και μέχρι στιγμής αυτό ταιριάζει στον λογαριασμό. Τα τέρατα είναι επίσης χαριτωμένα, και απολαμβάνω το σύστημα γοητείας.
Προτείνω να μην παίξετε αυτό το παιχνίδι, έπαιξα ακόμη και μια χακαρισμένη έκδοση, αλλά η πρόοδος είναι ακόμα αργή, φανταστείτε τι θα κάνετε αν έπρεπε να το παίξετε καθαρά. Καθαρά σάπιο σύστημα χρημάτων.
υπέροχο χωρίς παράπονα από αυτό το φοβερό παιχνίδι που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να παίξουν
Μην το παίζεις αυτό. Η παρακολούθηση διαφημίσεων είναι απόλυτη ανάγκη, ωστόσο δεν σας προσφέρουν καν τα πλεονεκτήματα μιας διαφήμισης στο 70% του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ξαναδείτε μια διαφήμιση.
Merge Monsters Avanture gbr
Cool μηχανικοί και σχέδια
υπέροχος περαστικός του χρόνου
Merge Monsters Adventure mik
Πραγματικά διασκεδαστικός δολοφόνος χρόνου! Λατρεύω το πώς υπάρχουν πάντα εκπλήξεις με νέα τέρατα!
Δεν έχω παίξει αλλά θα είναι καλό γιατί ο αδερφός μου έπαιξε είπε ότι θα είναι καλό απλά έχεις προβλήματα με τα παιχνίδια.
Σας δίνω μια κριτική τεσσάρων αστέρων γιατί αυτή είναι μόλις η τρίτη μέρα που παίζω και είμαι τρισεκατομμυριούχος σε αυτό το παιχνίδι.
Σούπερ
Ενημέρωσα αυτό το παιχνίδι σήμερα το πρωί Και άνοιξα το παιχνίδι και όλες μου οι αναβαθμίσεις, οι πολύτιμοι λίθοι, οι τόμοι/βιβλία μου, ακόμη και οι προϊστάμενοι νικήθηκαν ό,τι ξόδεψα ώρες έκανε επαναφορά σαν να μην ήταν καν εκεί, παρακαλώ διορθώστε το Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτή η ενημέρωση κατέστρεψε το
Οι προσθήκες για μπόνους δεν λειτουργούν τις μισές φορές και πρέπει να τις παρακολουθήσετε 2 ή 3 φορές για να τις κάνετε. Χάσιμο χρόνου. Μου άρεσε το παιχνίδι και η ιδέα, αλλά καμία σελίδα στατιστικών στοιχείων και καμία πραγματική πρόοδος εκτός και αν ξεκινήσετε να αγοράζετε σε υψηλότερα επίπεδα. Απεγκαταστάθηκε
Ho to play i dono πώς να παίζω παρακαλώ μάθε με μερικά να διδάξω και μην ξεχάσεις να υπογράψεις το yt μου
Πολύ κακό παιχνίδι
STRIKERS 1945 2 classic არკადული urw
Μισώ αυτό το παιχνίδι . I haaaaatttteeee it No fighting dragons. Σούπερ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Ww
Μου αρέσει γιατί μου αρέσει να ανεβαίνω επίπεδο
Διασκεδαστικό απλό παιχνίδι. Ετοιμαστείτε να βομβαρδιστείτε με διαφημίσεις. Παρακολουθήστε διαφημίσεις για διπλό εισόδημα και για αυτόματη συγχώνευση για 5 λεπτά (στοίβες έως 30 λεπτά). Οι διαφημίσεις δεν είναι αναγκαστικές και ανταμείβουν. Ωστόσο, ένα μεγάλο ελάττωμα είναι ότι δεν σημειώνετε πρόοδο όταν παρακολουθείτε διαφημίσεις, κάτι που είναι τις περισσότερες φορές (ο λόγος για το 3 αστέρι μου).
Varawser τουαλέτας
Πολύ ωραίο το παίζω όταν βαριέμαι και μου αρέσει η ιστορία, οπότε συνεχίστε έτσι
αυτό είναι ένα δροσερό παιχνίδι
Εξαιρετικά πληρώνετε για να κερδίσετε, αλλά είναι διασκεδαστικό, ωστόσο, προσαρμόζω ένα επιπλέον αστέρι για το γεγονός ότι η επιλογή υποχώρησης δεν λειτουργεί καθόλου χάνοντας πολύτιμο χρόνο για μια ώθηση.
αυτό είναι ένα τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι
Δεν υπάρχει κυριολεκτικά νόημα σε αυτό το παιχνίδι, μην ενοχλείτε. Τα παιχνίδια συγχώνευσης θα πρέπει να είναι κάπως περίπλοκα όπως το OLD doodle god, πολλά πράγματα πρέπει να συγχωνεύονται, μερικά πράγματα όχι. Αυτό το κομμάτι σκουπιδιών κυριολεκτικά σας κάνει να συγχωνεύσετε ένα τέρας, όπως ουάου.
Δεν έχω τίποτα να πω παρά μόνο ότι είναι πραγματικά βαρετό......
Merge Monsters Avontuur qjcs
Το παιχνίδι έχει αδιέξοδο όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που κάνουν. Αντί να δίνουν ενημερώσεις για τα υπάρχοντα παιχνίδια, απλώς κάνουν ένα άλλο παιχνίδι. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου
ΚΑΛΟ και υπέροχο και 😎
Merge Monsters Seiklusmängud yif
Ειλικρινά γίνεται βαρετό μετά από λίγο. Πήρα τις περισσότερες από τις γοητεύσεις στο μέγιστο πριν φτάσω το lvl 500 και που θέλουν ακόμα δύσκολο να φτάσω. Επίσης, από ό,τι έχω δει με τα θρυλικά αναδυόμενα παράθυρα του δράκου, κοστίζουν πάντα 100+ περισσότερους πολύτιμους λίθους από αυτό που έχω και δεν διαρκούν αρκετά για να αποκτήσω αυτά τα πετράδια δωρεάν. Διασκεδαστικό στην αρχή αλλά όχι για πολύ.
Αυτό είναι ένα σούπερ εθιστικό παιχνίδι. Ως εντελώς αρχάριος σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το βρήκα πραγματικά χαλαρωτικό και ευχάριστο. Θα το συνιστούσα στον καθένα!